O PODJETJU

Inštitut varnosti d.o.o.

je danes pomemben celoviti partner podjetjem pri organizaciji, vodenju in izvedbi kompletnih strokovnih nalog s področja varnosti in zdravja pri delu, varstva živil, varstva kemikalij, požarnega varstva, inženiringa, projektiranja, organiziranja seminarjev in usposabljanj, servisa, prodaje gasilnih aparatov in hidrantnih sistemov, opozorilnih nalepk tabel in znakov ipd.

Za opravljanje strokovnih nalog imamo pridobljena vsa potrebna pooblastila, opremo ter kompetentno in usposobljeno osebje, katero s svojim znanjem, izkušnjami in strokovno usposobljenostjo, skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku.

Zastopništvo Nemčija/ Slovenija/ Hrvaška

V letu 2016 je podjetje pridobilo generalno zastopništvo za prodajo gasilnih aparatov in rezervnih delov enega od vodilnih Evropskih proizvajalcev gasilnikov Bavaria Brandschutz, Industrie GmbH & Co. KG – Nemčija. Poslovnim partnerjem nudimo kvalitetno Nemško gasilno opremo in rezervne dele.

Pooblaščenim servisnim službam po Sloveniji in Hrvaški nudimo izobraževanje /usposabljanje za redno vzdrževanje gasilnikov proizvajalca Bavaria Brandschutz – Nemčija ter vse potrebne rezervne dele in servisno opremo.

Bistvena prednost Inštituta varnosti

Vodstvenim, vodilnim, zaposleni v podjetju s pomočjo mladega in visoko izobraženega kadra nudimo storitve kakovostno, konkurenčno, neodvisno in nepristransko na osnovi sodobnih teoretičnih dognanj in praktičnih izkušenj različnih ved v zadovoljstvo naročnikov.

Naša bistvena prednost pred ostalo konkurenco je v tem, da našim poslovnim strankam zagotavljamo CELOVITO storitve v ENEM paketu po zelo ugodni konkurenčni ceni.